Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv
Cikkszám:
9786155178214
Szállítási súly: 
0.2 kg
Elérhetőség: 
Készleten
2 800 Ft

Termékinformáció

Az otthoni, házi füstölt hús készítés mikéntje pontos receptekkel, tanácsokkal.

124 oldalas részletes, élvezetes stílusban megírt könyv mindazoknak, akik saját maguk szeretnék a füstölt húsféléket elkészíteni.

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról, a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A könyv írója egy gyakorlott hentes, aki bemutatja, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.

Útmutatásai alapján is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg a jól bevált receptek kipróbálását. Hiánypótló mű, mely egyetlen húsevő könyvtárából sem hiányozhat.

Puhatáblás, igényes kidolgozású könyv.

Hasonló termékek

Mobil húsfüstölő szekrény
Húsfüstölő sonka, kolbász, szalonna, hal, sajt és minden más finomság füstöléséhez. Hidegfüstöléshez és melegfüstöléshez is használható.
Kültéri nagy méretű mobil húsfüstölő szekrény, nemesacél
Kültéri nagy méretű húsfüstölő nemesacélból tartozékokkkal együtt sonka, szalonna, hús, kolbász, sajt és hal füstöléséhez.
Bükkfa faliszt füstöléshez
Füstöléshez használható bükkfa faliszt és faapríték, mely aranysárgára füstöl.
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv
Szeretne otthon hurkát, kolbászt, szafaládét vagy mondjuk szalámit készíteni? Kipróbált receptekkel teli könyv számtalan hasznos tanáccsal.
Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal
A könyv bemutatja a meleg- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.

Aroma, esszencia címkék