Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig

Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
9786155178214
2 800 Ft
Szállítási súly: 
0.2 kg
Szállítási idő: 
Készleten

Az otthoni, házi füstölt hús készítés mikéntje pontos receptekkel, tanácsokkal.

124 oldalas részletes, élvezetes stílusban megírt könyv mindazoknak, akik saját maguk szeretnék a füstölt húsféléket elkészíteni.

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról, a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A könyv írója egy gyakorlott hentes, aki bemutatja, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.

Útmutatásai alapján is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg a jól bevált receptek kipróbálását. Hiánypótló mű, mely egyetlen húsevő könyvtárából sem hiányozhat.

Keménytáblás, igényes kidolgozású könyv.

Hasonló termékek