ananász

Boltunk október 28 és november 1 között nem lesz nyitva,
megértésüket előre is nagyon köszönjük.
Webáruházunk természetesen a köztes időben is fogadja a megrendeléseket.

Így készül az ananász pálinka

Nem sokan készítenek ananászból pálinkát, ezért is gondoltunk rá, hogy megosztjuk ezzel kapcsolatos sikerélményünket oldalunk látogatóival. Az ananász cefrét frissen préselt ananászléből készítettük, nem darált ananászból. A mérések elvégzéséhez digitális pH mérőt valamint mustfokolót használtunk.

Nagyon érdekes következtetéseket lehet levonni a mért értékekből, például érdemes megfigyelni, hogy a habzásgátló hozzáadását követően hirtelen megindult az erjedés (lecsökkent a cukorfok).

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák

Feliratkozás RSS - ananász csatornájára