otthon

 Ünnepi nyitva tartás: boltunk április 18-tól és 23-ig (csütörtöktől keddig) nem lesz nyitva.
Webáruházunk természetesen a köztes időben is fogadja a megrendeléseket.

5 ok, ami miatt az otthoni pálinkafőzés büszkén vállalható

Vannak, akik szerint az otthoni pálinkafőzés ciki. Mert fúj, alkohol. Mert a cefre büdös (gondolom életükben nem láttak még cefrét). Mert csak és egyébként is, XY-nak sincs olyanja. Ez a cikk nekik szól.

Alembik - kisüsti - pálinkafőző#1. Minőség, ami utolérhetetlen.

Az otthoni pálinkafőzők döntő többsége azért kezd bele a pálinkafőzésbe, mert nem talál a boltok polcain megfelelő minőségű pálinkát. Kóstolj meg te is egy szeretettel és odafigyeléssel elkészített pálinkát (ha még nincs ilyen a környezetedben, akkor látogass el hozzánk - 1119, Bp. Vahot u. 6 - , a mi boltunkban mindig van egy kis kiváló házi főzet), és rájössz, hogy létezik olyan minőség, ami illatos, szobahőmérsékleten gyümölcsös ízű és nem kell utána kísérő italt küldeni, hogy lenyomja az utópárlatos ízét.

Drága az alkohol - készítse el otthon, házilag!

Főként nagyobb családi események, például esküvő szervezésénél jelentős kiadás az alkohol - sör, bor, pálinka, likőrök - megvásárlása.

Továbbra is igaz, hogy saját fogyasztásra évente és háztartásonként 100 liter 43%-os pálinkát jövedékiadó mentesen készíthet, valamint sör készítésére is legálisan van lehetőség.

Feliratkozás RSS - otthon csatornájára