Pálinkafőző

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

CopperGarden pálinkafőzők - kézi kovácsolással, vastag és kiváló minőségű vörösrézből. Válassza a valódi márkát és élvezze a pálinkafőzést és eredményét.

A pálinkafőzés hobbi - nem bűn!Nálunk többféle típus is elérhető, így mindenki a saját igényeinek megfelelő pálinkafőzőt választhatja. Természetesen a típus kiválasztásában szívesen segítségünk üzletünkben, e-mailben és telefonon is.

A pálinkafőzéshez használatos, közismert kisüsti pálinkafőzőt (alembik) három változatban is kínáljuk: kedvező árú szegecselt, 200 év múlva is tömített forrasztott és örök életű prémium.

Az arab pálinkafőző széles sisakkal és lejtő páracsővel rendelkezik, pálinkafőzéshez javasoljuk.

A víztömítéses pálinkafőző sisakjának hagymakupolája az alembikre emlékeztető formájú, azonban az üst és a sisak között vízzár végzi a tömítést. Ehhez a készülékhez pistorius tányér és leégést gátló cefreszűrő jár, így már első főzésre megfelelő alkoholszázalék érhető el vele. Természetesen mindez vörösrézből.

Kis méretű, inkább csak borpárlat készítésére, ajándéknak vagy dísznek javasolt pálinkafőzőinket az ajándékok között találja.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

A képre klikkelve forgó képet láthat
Bármit is szeretne desztillálni, az egy kolonnás alembik pálinkafőzővel lehetséges. Használhatja illóolajok lepárlására, alkoholfélék ízesítésére, pálinka lepárlására és még ezernyi más célra.
160 000 Ft
Alembik pálinkafőző, forrasztott
Eredeti vörösréz Copper Garden® pálinkafőző. Elismert minőség forrasztott üsttel.
110 000 Ft
Alembik pálinkafőző, szegecselt
Eredeti vörösréz Copper Garden® pálinkafőző. Elismert minőség szegecselt üsttel. Egy literes méret, főként borpárlat készítéséhez ajánljuk.
59 000 Ft
Alquitara +Plus lepárló illóolajok és aromavíz kinyerésére
A Leonardo da Vinci által feltalált Alquitara típus továbbfejlesztett változata illóolaj, hidrolátum és aromavíz kinyeréséhez. Jelenleg erre a célra ez a leghatákonyabb lepárló típus.
210 000 Ft
A képre klikkelve forgó képet láthat
Univerzális lepárló pálinkafőzéshez, illóolaj lepárláshoz és aromásított alkoholfélék készítéséhez.
120 000 Ft
Kis asztali ajándék pálinkafőző, működő
Gyönyörű kidolgozású vörösréz arab pálinkafőző, mely természetesen működik is! Kiváló ajándék, melyet próba lepárlások végzéséhez vagy látvány lepárlásokhoz is lehet használni. Spiritusz égővel, fa lappal és kis vörösréz pohárkával együtt szállítjuk.
90 000 Ft
Arab pálinkafőző
Itthon kevésbé ismert típus a CopperGarden-től, mellyel ízanyagokban gazdag pálinkát lehet főzni.
130 000 Ft
EasyMoonshine pálinkafőző és illóolaj lepárló hőmérővel
A CopperGarden kovácsműhely legújabb mesterműve. Garantálja az egyszerű és biztonságos lepárlást és aromakosarának köszönhetően lehetővé teszi az alkoholfélék aromásítását valamint akár illóolajok kinyerését is.
320 000 Ft
Vörösréz tisztító paszta, 750 gr
Bármilyen vörösréz, sárgaréz, nemesacél és ezüst tárgy tisztításához javasolt paszta, mely szagtalan és hihetetlenül hatékony.
12 000 Ft

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: