Pálinkafőző

 

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

CopperGarden pálinkafőzők - kézi kovácsolással, vastag és kiváló minőségű vörösrézből. Válassza a valódi márkát és élvezze a pálinkafőzést és eredményét.

A pálinkafőzés hobbi - nem bűn!Nálunk többféle típus is elérhető, így mindenki a saját igényeinek megfelelő pálinkafőzőt választhatja. Természetesen a típus kiválasztásában szívesen segítségünk üzletünkben, e-mailben és telefonon is.

A pálinkafőzéshez használatos, közismert kisüsti pálinkafőzőt (alembik) három változatban is kínáljuk: kedvező árú szegecselt, 200 év múlva is tömített forrasztott és örök életű prémium.

Az arab pálinkafőző széles sisakkal és lejtő páracsővel rendelkezik, pálinkafőzéshez javasoljuk.

A víztömítéses pálinkafőző sisakjának hagymakupolája az alembikre emlékeztető formájú, azonban az üst és a sisak között vízzár végzi a tömítést. Ehhez a készülékhez pistorius tányér és leégést gátló cefreszűrő jár, így már első főzésre megfelelő alkoholszázalék érhető el vele. Természetesen mindez vörösrézből.

Kis méretű, inkább csak borpárlat készítésére, ajándéknak vagy dísznek javasolt pálinkafőzőinket az ajándékok között találja.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

A képre klikkelve forgó képet láthat
Bármit is szeretne desztillálni, az egy kolonnás alembik pálinkafőzővel lehetséges. Használhatja illóolajok lepárlására, alkoholfélék ízesítésére, pálinka lepárlására és még ezernyi más célra.
129 000 Ft
Alembik pálinkafőző, forrasztott
Eredeti vörösréz Copper Garden® pálinkafőző. Elismert minőség forrasztott üsttel.
79 000 Ft
Alembik pálinkafőző, szegecselt
Eredeti vörösréz Copper Garden® pálinkafőző. Elismert minőség szegecselt üsttel.
54 900 Ft
Alquitara +Plus lepárló illóolajok és aromavíz kinyerésére
A Leonardo da Vinci által feltalált Alquitara típus továbbfejlesztett változata illóolaj, hidrolátum és aromavíz kinyeréséhez. Jelenleg erre a célra ez a leghatákonyabb lepárló típus.
124 000 Ft
A képre klikkelve forgó képet láthat
Univerzális lepárló pálinkafőzéshez, illóolaj lepárláshoz és aromásított alkoholfélék készítéséhez.
89 000 Ft
Arab pálinkafőző
Itthon kevésbé ismert típus a CopperGarden-től, mellyel ízanyagokban gazdag pálinkát lehet főzni.
114 000 Ft
Víztömítéses pálinkafőző
Pistorius tányérral is rendelkező CopperGarden pálinkafőző, mellyel már első főzésre megfelelő alkohol százalék érhető el.
169 000 Ft

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák