ajándék növény

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Mini liliputi paradicsom - ajándék növény fa kaspóval
Hihetetlenül aprócska, mini termésű liliputi paradicsom! A gyerekek kedvence, igazi mesebeli növény! Ez a paradicsom kiválóan nevelhető akár lakásban is. Aprócska növény, melynek termése legfeljebb egy-két cm méretűre nő. A gyerekek kedvence, egyszerűen nem tudnak ellenállni ennek a zamatos, szinte gyöngyszerű paradicsomnak.
Illatos bükköny, egy virág a varázslatos unikornis kertből - ajándék növény fa kaspóval
Legyen saját mesebeli unikornis kerted! Nevelj illatos bükkönyt, a rajzfilmek valóssággá vált virágát! Ez a mézédes illatú futónövény fantasztikus virágözönnel köszöni meg a gondoskodást. Április végén ültethető ki a szabadba, tavasztól júniusig virágzik.
Földimogyoró, a megunhatatlan csemge - ajándék növény fa kaspóval
Legyen saját termelésű földimogyoród! Nevelj te is egyet, vagy ajándékozd meg vele állandóan rágcsáló barátodat! A kert legnaposabb, legmelegebb részére kívánkozik ez a növény, nyugodtan ültetheted oda is, ahol eddig minden más növény kiégett, a mogyoró kiválóan fogja magát ott érezni. :) Nagyon különleges módon hozza termését: az elvirágzást követően a virágszár meghajlik, a földbe fúrja magát, és a földben fejlődik ki termése. Kiültetése május elején lehetséges laza, homokos és tápányagban dús talajba. Rendszeres öntözésre van szüksége. 20-60 cm magasra nő.
King Naga, a szellem chili paprikák klasszikusa - ajándék növény fa kaspóval
Klasszikus szellem chili, ez egyszerűen nem maradhat ki! Termessz vagy ajándékozz most te is Naga King chili paprikát! Finom, kellemes zamatú chili paprika 1-1,3 millió SHU értékkel. Csak haladó chili fogyasztóknak ajánljuk. Terméséből nagyon finom szószokat, mártásokat is lehet készíteni. Könnyen termeszthető és nevelhető: tartsd melegen és fényben, valamint locsold. Kb. 50 cm magasra fog nőni.
Nepáli harang tulipán paprika  - ajándék növény fa kaspóval
Különleges forma, zamatos íz: nepáli harang tulipán paprika! Most saját magad is megtermelheted! A legnagyobb és legtöbb termést hozó tulipán paprika fajta. Bőségesen terem, egy-egy paprika 4 cm méretű, közepesen vastag húsú. Nagyon kellemes zamata van, erőssége pedig 40-60.000 SHU, mely kb. a cayenne-bors erősségének felel meg. Ez a fajta kezdőknek is ajánlott, csak a hármas szabályra kell ügyelni: tartsd melegen és fényben, valamint locsold. Ha megfelelően gondozod, akkor akár 70-80 cm magasra is megnőhet.
Peter Pepper, a pajzán chili paprika - ajándék növény fa kaspóval
Csak felnőtteknek! Ennek a parikának a termése letagadhatatlanul pajzán, kiváló ajándék leánybúcsúra, esküvőre! A pajzán Peter pepper chili paprikát főként a formája miatt termesztik, bár ereje sem megvetendő: 100-150.000 SHU értékével kb. tízszer erősebb a hazai erőspaprikáknál. 
Carolina reaper, a legerősebb chili paprika - ajándék növény fa kaspóval
Különlegesség! A világ legerősebb chili paprikáját, a Carolina reaper-t most saját magad is megtermelheted! Akár gyerekek részére is kiváló ajándék, hiszen a részletes használati utasításnak és a hibátlan összetételnek köszönhetően ennél egyszerűbben nem is lehetne egy saját növényt felnevelni. Gyönyörű bükkfa kaspóval együtt szállítjuk, így az első pillanattól kezdve a lakás dísze lesz.
Kék színű GMO mentes, organikus paradicsom - ajándék növény fa kaspóval
Ajándékozz egészséget! Nevelj saját organikus, GMO mentes antocianin forrást, ami ráadásul különlegesen finom is! Igazi kék színű paradicsom, melynek a színét nem valamilyen génmódosítás vagy színezőanyag okozza, hanem az áfonyában is megtalálható antiocianin. Ez egy flavonoid, melynek egészségmegőrző hatását tudományos kutatások is bizonyítják. Valódi csodaszer: antioxidáns, gyulladásgátló,  antivirális és antimikrobiális, valamint jótékony hatású a cukorbetegség és fekélyek gyógyítása során. 10 szem blue pitts kék paradicsom fedezi a napi ajánlott antocianin mennyiséget.
Földimandula /tigrismogyoró/ - ajándék növény fa kaspóval
Különleges ajándékot szeretnél adni? Itt a lehetőség! Nevelj saját tigrismogyorót ezzel az egyedi növény nevelő készlettel! Már 9000 éve is termesztett növény,  a paleo táplálkozás fontos alapanyaga, használható gluténmentes lisztként valamint kedvelt horgász csali. Gumóiból hidegen sajtolva az olíva olajjal egyenértékű olaj sajtolható ki. Étvágycsökkentő hatású, így kedvelt fogyókúrás növény is. További nevei: mandulafű, földimandula, zuludió, ehető mandula, csemegepalka, chufa.

Oldalak

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák

Feliratkozás RSS - ajándék növény csatornájára