5 ok, ami miatt az otthoni pálinkafőzés büszkén vállalható
Vannak, akik szerint az otthoni pálinkafőzés ciki. Mert fúj, alkohol. Mert a cefre büdös (gondolom életükben nem láttak még cefrét). Mert csak és egyébként is, XY-nak sincs olyanja. Ez a cikk nekik szól.
#1. Minőség, ami utolérhetetlen.
Az otthoni pálinkafőzők döntő többsége azért kezd bele a pálinkafőzésbe, mert nem talál a boltok polcain megfelelő minőségű pálinkát. Kóstolj meg te is egy szeretettel és odafigyeléssel elkészített pálinkát (ha még nincs ilyen a környezetedben, akkor látogass el hozzánk - 1119, Bp. Vahot u. 6 - , a mi boltunkban mindig van egy kis kiváló házi főzet), és rájössz, hogy létezik olyan minőség, ami illatos, szobahőmérsékleten gyümölcsös ízű és nem kell utána kísérő italt küldeni, hogy lenyomja az utópárlatos ízét.