Sörfőzés

 

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Sörfőző gépek, élesztők, söröshordók.
Sörfőzés - sörkészítés otthon és nagyüzemben

Az otthoni sörfőzés évente ezer literig legális. A sörkészítés történhet sörfőző szettel, mely malátasűrítményt, komlót és sörélesztőt is tartalmaz, használatához pedig semmilyen szaktudás nem szükséges, és akár nagyon erős sört is készíthet vele. Azoknak, akik a sört malátából szeretnék készíteni, a Speidel otthoni és nagyüzemi sörfőző gépeit ajánljuk. A sörfőzésnél nagyon fontos a higiénia, ennek elérése érdekében gyors hatású és szagtalan, olcsó fertőtlenítő szert is talál nálunk. A kész sör tárolásához különböző méretű söröshordókat (KEG-eket) kínálunk.

Whisky vagy akvavit készítéséhez gabonacefrére van szüksége, melyhez nálunk profi keményítőbontó enzimeket és fajélesztőket talál.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Whisky turbó élesztő gabonacefréhez
Gabonacefre erjesztéséhez javasolt turbó élesztő,mely tartalmazza az élesztőtápot és amiloglükozidázt is.
1 500 Ft
Fertőtlenítő szer eszközökhöz, 100 gramm (VWP)
Sörfőzőknek és cefre készítőknek javasolt szer, mellyel szagtalanul, gyorsan és hatékonyan lehet fertőtleníteni minden hordót és eszközt.
1 200 Ft
Jód oldat keményítő teszt elvégzéséhez
Gabonacefre készítésénél szükséges keményítő teszt elvégzésére szolgáló jód teszt.
4 400 Ft
Keményítő bontó amiláz enzim 150 liter cefréhez (GA 500, 30 ml)
Keményítő tartalalmú cefrék (gabona, burgonya) készítéséhez ajánlott enzim, mely lebontja a keményítőt erjeszthető cukorrá.
1 300 Ft
Kézi malom gabonafélék lisztté őrléséhez és pelyhesítéséhez, Zassenhaus
A német Zassenhaus gabonamalom gabonafélék pelyhesítéshez és lisztté őrléséhez. Bükkfából készült tartós és robusztus darab, mely mindennapos használat mellett is hosszú életű. Eredeti Zassenhaus precíziós, kovácsoltvas őrlőmű, melynél a kívánt finomsági fokozat fokozatmentesen beállítható. Ezt a minőséget máshol nem találja meg. A kézi malom felső adagoló részébe egyszerre 200 gramm gabona tölthető. Gabonapehely készítése esetén - például műzlihez - ez a mennyiség 2 perc alatt elkészíthető.
36 000 Ft
Speidel nemesacél nyomásálló hordó
Cider, habzóbor, bor, must és szóda készítéséhez, sör tárolásához javasolt Speidel nemesacél nyomásálló hordó.
124 000 Ft
Speidel Braumeister sörfőző gép starter szett, 10 literes
Egyre kevésbé talál ízlésének megfelelő sört? Készítsen saját sört, pontosan olyat, amilyet szeret a Speidel Braumeister sörfőző gépével! Otthoni, kisüzemi és nagyüzemi méretben egyaránt kapható.
520 000 Ft
9 literes KEG söröshordó
Első osztályú KEG söröshordók alul-felül gumiprofillal nem csak hobbi sörfőzők számára.
48 900 Ft

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák