Keményítő bontó enzim gabona cefréhez

Komplett enzim keményítő tartalmú cefrékhez, 25 literhez elegendő
Komplett enzim keményítő tartalmú cefrékhez, 25 literhez elegendő
  • Komplett enzim keményítő tartalmú cefrékhez, 25 literhez elegendő
  • Keményítő bontó amiláz enzim 150 liter cefréhez (GA 500, 30 ml)

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
E-7130
650 Ft
Szállítási súly: 
0.01 kg
Sajátosságok: 
Elvégzi az elfolyósítást és a keményítő átalakítását megerjeszthető cukorfajtává. Összetevők: pektináz, alfa-amiláz, amiloglükzidáz4,2 gramm, 25 liter keményítő tartalmú cefréhez.
Szállítási idő: 
Készleten

Gabona- és burgonya cefréhez használható, a keményítő bontását végzi el, átalakítja erjeszthető cukorrá.

Használata fontos például whisky és vodka előállításához.

Ahhoz, hogy a keményítőből minél hatékonyabban legyen cukor, keverje a 60°C-ra melegített gabona- vagy burgonya cefréhez az enzimet és tartsa ezt a hőmérsékletet 2 órán keresztül. Eközben folyamatosan keverni kell, hogy a cefre ne égjen le és az enzim egyenletesen eloszoljon.

A keményítő bontását követően a cefrét gabonacefréhez való élesztővel meg kell indítani, a kierjedt cefrét pedig le kell párolni.