Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal

Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal
Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
9789632866031
2 900 Ft
Szállítási súly: 
0.15 kg
Szállítási idő: 
Szállítás több mint 1 hét

Várhatóan 2017 októberében jelenik meg újra, átmenetileg nem kapható!

Nagyszerű könyv különböző húsok, kolbászféleségek és halak házi füstöléséről. Otthoni ízek, saját füstölés! Részletes receptek, gyakorlati tanácsok.

Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel is gazdagodnak.

A könyv bemutatja a meleg- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa illetve forgács beszerzéséhez.

Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.

121 oldalas, keménytáblás könyv színes képekkel és ábrákkal.

Hasonló termékek