Tartozék pálinkafőzőhöz

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. 

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

A pálinkafőzőhöz különböző kiegészítők vásárolhatók. Természetesen minden vörösréz darab a minőségéről ismert német CopperGarden cég terméke.

A pistorius tányérral a pálinkafőző deflegmációját lehet megnövelni. A tányér tetejére vezetett víz hőmérsékletétől függen nő a rektifikálás mértéke, azaz minél hidegebb vizet vezet rá, annál magasabb lesz a kapott párlat alkoholszázaléka.

A pálinkafőzésnél a sisakban lévő gőz hőmérsékletének mérésére egy erre célra készült, német, fokra pontos Al-Ambik gőzhőmérőt javaslunk. A 4 cm hosszú szondának köszönhetően a hőmérő nagyon gyorsan és pontosan követi a hőmérséklet változását, így segítséget nyújt az előfőzet és utófőzet leválasztásához.

A kifolyó pálinka alkoholtartalmának folyamatos figyelemmel kíséréhez vörösréz epruvettáinkat ajánljuk, mely kapható szabadonálló és pálinkafőzőre építhető változatban is.

A cefrében lévő gyümölcsdarabok egyes gyümölcsfajták esetében hajlamosak leülni az üst aljára és leégni - ennek elkerüléséért javasoljuk vörösréz leégés gátló szűrőnk használatát. A vörösréz hálót akár aromakosárként is használhatja.

A matt, oxidálódott vörösréz pálinkafőzők és egyéb, vörösrézből készült tárgyak tisztításához használjon vörösréz tisztító pasztát. Ezt a vörösréz tisztítót csupán finoman fel kell kenni a felületre és egy puha ruhával letörölni. Nincs órákig tartó suvickolás, már elsőre tökéletes, csillogó eredményt ad, ráadásul más réztisztítókkal ellentétben még szagtalan is.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Német 1-es ipari norma minőségű gőzhőmérő pálinkafőzőkhöz
Német ipari normának megfelelő kijelzési pontosságú gőzhőmérő, melyet pálinkafőzőkhöz és illóolaj lepárolókhoz ajánlunk.
12 900 Ft
Díszes tartóállvány kristálygömbnek, kisebb edényeknek
Sárkányos hőálló tartóállvány kristálygömbök, ásványok vagy kisebb edények számára.
13 900 Ft
Szabadonálló epruvetta forgó gép - nyisd meg nagyban
Az epruvetta egy nagyon praktikus kiegészítő, mellyel a pálinkafőzés során végig követheti az alkoholfok változását.
25 000 Ft
Kovácsolt vas három lábú állvány
Pálinkafőző, lábos és más edények magasításához, hagyományos, tűz feletti melegítéséhez egyaránt használható kovácsolt vas állvány.
6 200 Ft
Leégést gátló cefreszűrő vörösrézből
Az üst aljára helyezhető szűrő, mely nem engedi a cefrében lévő gyümölcsdarabokat az üst aljára ülni és leégni még erősebb fűtés esetén sem.
9 900 Ft
Pistorius tányér
Ha már az első lefőzésre szeretne magas alkoholszázalékú pálinkát kapni, érdemes pistorius tányért használni.
61 900 Ft
8 cm-es Rommelsbacher főzőlap
Megbízható német főzőlapok több méretben, nagyon jó ár-érték aránnyal.
18 900 Ft
Vízfürdő vörösrézből
Nyitott vízfürdő használata esetén soha nem ég le a cefre, ráadásul az utópárlat elválasztásával sem kell foglalkoznia.
32 000 Ft
Vörösréz háló
Négyszögletes, könnyen hajlítható vörösréz háló 33x33 cm-es méretben, mely aromakosárnak és cefreszűrőnek is alkalmas.
3 800 Ft
Vörösréz tisztító paszta, 100 ml
Bármilyen vörösréz, sárgaréz, nemesacél és ezüst tárgy tisztításához javasolt paszta, mely szagtalan és hihetetlenül hatékony.
1 400 Ft

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák