Tartozék pálinkafőzőhöz

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

A pálinkafőzőhöz különböző kiegészítők vásárolhatók. Természetesen minden vörösréz darab a minőségéről ismert német CopperGarden cég terméke.

A pistorius tányérral a pálinkafőző deflegmációját lehet megnövelni. A tányér tetejére vezetett víz hőmérsékletétől függen nő a rektifikálás mértéke, azaz minél hidegebb vizet vezet rá, annál magasabb lesz a kapott párlat alkoholszázaléka.

A pálinkafőzésnél a sisakban lévő gőz hőmérsékletének mérésére egy erre célra készült, német, fokra pontos Al-Ambik gőzhőmérőt javaslunk. A 4 cm hosszú szondának köszönhetően a hőmérő nagyon gyorsan és pontosan követi a hőmérséklet változását, így segítséget nyújt az előfőzet és utófőzet leválasztásához.

A kifolyó pálinka alkoholtartalmának folyamatos figyelemmel kíséréhez vörösréz epruvettáinkat ajánljuk, mely kapható szabadonálló és pálinkafőzőre építhető változatban is.

A cefrében lévő gyümölcsdarabok egyes gyümölcsfajták esetében hajlamosak leülni az üst aljára és leégni - ennek elkerüléséért javasoljuk vörösréz leégés gátló szűrőnk használatát. A vörösréz hálót akár aromakosárként is használhatja.

A matt, oxidálódott vörösréz pálinkafőzők és egyéb, vörösrézből készült tárgyak tisztításához használjon vörösréz tisztító pasztát. Ezt a vörösréz tisztítót csupán finoman fel kell kenni a felületre és egy puha ruhával letörölni. Nincs órákig tartó suvickolás, már elsőre tökéletes, csillogó eredményt ad, ráadásul más réztisztítókkal ellentétben még szagtalan is.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Német 1-es ipari norma minőségű gőzhőmérő pálinkafőzőkhöz
Német ipari normának megfelelő kijelzési pontosságú gőzhőmérő, melyet pálinkafőzőkhöz és illóolaj lepárolókhoz ajánlunk.
16 000 Ft
Alkohol és ital csapoló benzinkút
Poénos ital csapoló benzinkút, amiből bulikon alkoholt és más italokat is lehet mérni. Különleges ajándék ötlet férfiaknak!
14 000 Ft
Citromsav
Citromsav élelmiszerek savfok (pH fok) beállításához, vízlágyításoz, vízkőoldáshoz is. Pálinkafőzők tisztítására alkalmas, redukálja a vörösrezet.
2 990 Ft
Díszes tartóállvány kristálygömbnek, kisebb edényeknek
Sárkányos hőálló tartóállvány kristálygömbök, ásványok vagy kisebb edények számára.
16 000 Ft
Szabadonálló epruvetta forgó gép - nyisd meg nagyban
Az epruvetta egy nagyon praktikus kiegészítő, mellyel a pálinkafőzés során végig követheti az alkoholfok változását.
35 000 Ft
Kovácsolt vas három lábú állvány
Pálinkafőző, lábos és más edények magasításához, hagyományos, tűz feletti melegítéséhez egyaránt használható kovácsolt vas állvány.
8 500 Ft
Leégést gátló cefreszűrő vörösrézből
Az üst aljára helyezhető szűrő, mely nem engedi a cefrében lévő gyümölcsdarabokat az üst aljára ülni és leégni még erősebb fűtés esetén sem.
14 000 Ft
22 cm-es nemesacél Rommelsbacher főzőlap
Megbízható német főzőlap nagy méretben, kiváló ár-érték aránnyal.
50 000 Ft
Vízfürdő vörösrézből
Nyitott vízfürdő használata esetén soha nem ég le a cefre, ráadásul az utópárlat elválasztásával sem kell foglalkoznia.
44 000 Ft
Vörösréz háló
Négyszögletes, könnyen hajlítható vörösréz háló 33x33 cm-es méretben, mely aromakosárnak és cefreszűrőnek is alkalmas.
4 300 Ft
Vörösréz tisztító paszta, 750 gr
Bármilyen vörösréz, sárgaréz, nemesacél és ezüst tárgy tisztításához javasolt paszta, mely szagtalan és hihetetlenül hatékony.
12 000 Ft

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: