mesebeli növény

 

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Mini liliputi paradicsom - ajándék növény fa kaspóval
Hihetetlenül aprócska, mini termésű liliputi paradicsom! A gyerekek kedvence, igazi mesebeli növény! Ez a paradicsom kiválóan nevelhető akár lakásban is. Aprócska növény, melynek termése legfeljebb egy-két cm méretűre nő. A gyerekek kedvence, egyszerűen nem tudnak ellenállni ennek a zamatos, szinte gyöngyszerű paradicsomnak.
Illatos bükköny, egy virág a varázslatos unikornis kertből - ajándék növény fa kaspóval
Legyen saját mesebeli unikornis kerted! Nevelj illatos bükkönyt, a rajzfilmek valóssággá vált virágát! Ez a mézédes illatú futónövény fantasztikus virágözönnel köszöni meg a gondoskodást. Április végén ültethető ki a szabadba, tavasztól júniusig virágzik.
Kék színű GMO mentes, organikus paradicsom - ajándék növény fa kaspóval
Ajándékozz egészséget! Nevelj saját organikus, GMO mentes antocianin forrást, ami ráadásul különlegesen finom is! Igazi kék színű paradicsom, melynek a színét nem valamilyen génmódosítás vagy színezőanyag okozza, hanem az áfonyában is megtalálható antiocianin. Ez egy flavonoid, melynek egészségmegőrző hatását tudományos kutatások is bizonyítják. Valódi csodaszer: antioxidáns, gyulladásgátló,  antivirális és antimikrobiális, valamint jótékony hatású a cukorbetegség és fekélyek gyógyítása során. 10 szem blue pitts kék paradicsom fedezi a napi ajánlott antocianin mennyiséget.
Moso bambusz - ajándék növény fa kaspóval
Különleges ajándékot szeretnél adni? Itt a lehetőség! Nevelj bambuszt ezzel az egyedi növény nevelő készlettel! A bambusz elegáns kinézetű, rendkívül gyors növekedésű növény, mely hazánkban is télálló (a -20°C-os fagyot is elviseli). Napos, meleg helyre ültetve akár 10 méter magasra is megnőhet. Szára a 12 cm-es átmérőt is elérheti. Tápanyag- és vízigényes, de eltűri a szárazságot is. Szárából építőanyagot, ágaiból seprűt készítenek, fiatal rügyei pedig csemegének számítanak az ázsiai gasztronómiában.

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák

Feliratkozás RSS - mesebeli növény csatornájára