Tequila aroma, eszencia

Golden tequila anejo eszencia
Golden tequila anejo eszencia
  • Golden tequila anejo eszencia
  • White tequila eszencia
  • Prestige használati utasítás

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
G-8939
850 Ft
Szállítási súly: 
0.05 kg
Sajátosságok: 
A tequila eszencia 0,75 liter mexikói kaktuszpálinka elkészítéséhez elegendő. Összetétel: a mexikói agávé kaktusz természetes aromái Elkészítés: öntse a palack tartalmát egy 1 literes palackba. 710 ml, lehetőség szerint semleges ízű, 40%-os alkoholt és 20 ml vizet öntsön rá és alaposan keverje össze. 38%-os alkohol tartalmú tequila-t kapunk eredményként. Hogy fogyasszuk a tequilát? Öntse a tequilát egy pálinkás pohárba. Szeleteljen fel citromot és enyhén sózza meg. Először nyalja le a sót, majd igya meg egy hajtásra a tequilát, végezetül pedig egye meg a citrom belsejét.
Szállítási idő: 
Készleten

Alkoholfélék ízesítésére szolgáló tequila aroma, mellyel házilag elkészítheti kedvenc italát.

Rendkívül széles választékot kínálunk különböző, természetes és természetazonos aromákból készült, valódi eszenciákból és aromákból, melyekkel Ön is elkészítheti kedvenc italát. Ezek az aromák nem a megszokott sütőaroma minőségűek, az elkészült ital megszólalásig hasonlít az eredetire! Tegyen egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

A tequila készítése aromából nem csak szórakoztató, hanem rengeteg pénzt is meg lehet vele takarítani.

Ha a semleges ízű alkoholt is Ön készíti el egy palacknyi tequila nagyon olcsó, legfeljebb egy-két ezer forintba kerül! Saját ízanyagokkal is rendelkező alkohol felhasználása esetén az eszenciában lévő ízek esetleg nem tudják ezt az aromát elnyomni, ezért lehetőleg semleges ízű alkoholt válasszon alapként.

A szeszes italok elkészítése során a gyártók is sokszor használnak hozzáadott anyagokat. Van, hogy egy alkoholféle aranysárga színe nem a hordós érlelésből, lágy íze nem a kortól származik. Ezekhez az italokhoz készítőik aroma- és színező anyagokat adnak. Ezek sora a cukron (karamellen) át a természetes anyagokon keresztül (például mogyoró darabok, fa chips vagy gyümölcslé koncentrátum) egészen a mesterséges módon előállított aromákig terjed. Ha igazi, természetesen tiszta italt szeretne inni, akkor készítsen pálinkát, mely kizárólag a gyümölcsökből származó ízeket fogja tartalmazni.

Típusok: golden tequila anejo, white tequila

Hasonló termékek

Gyümölcs aroma, eszencia

FlavourArt aromák különböző ízekben
650 Ft

Likőr, keserűlikőr, gyomorkeserű aroma, eszencia

Angostura keserűlikőr eszencia
650 Ft