Akciós digitális pH mérő

Nemzeti ünnep és szabadság miatt üzletünk augusztus 20 és 24 között zárva lesz.
Előre is köszönjük megértésüket.

ApH mérés digitális pH mérővel nagy népszerűségnek örvendő digitális pH mérő akciónkat meghosszabbítjuk, így továbbra is nálunk vásárolhatja meg a legolcsóbban ezeket a pH-mérőket. A 0,1 pH mérési pontosságú AD 11 típusú pH mérő például 14.390 Ft helyett csak 9.800 Ft, a 0,01 pH mérési pontosságú AD 12 pedig 15.390 Ft helyett 12.800 Ft-ba kerül.

A digitális pH-mérő
- használata rendkívül egyszerű, bárki meg tudja tanulni
- kijelzője nagyon jól olvasható, nagy számokkal
- színes folyadékok (pl. eper cefre) esetében is pontos az eredmény (az indikátor papírnál a színes folyadékok megszínezik a papírt és így nem olvasható le az eredmény)
- megbízható, hosszú élettartamú
- pontos
- cseppálló, így némi víztől nem lesz semmi baja
- hordozható
- részletes magyar nyelvű használati utasítás
- bármilyen kérdés esetén a vásárlás után évekkel is segítünk

A digitális pH-mérők használhatók bármilyen folyadék savasságának vagy lúgosságának meghatározásához. Előszeretettel használják cefre készítésénél, medencék, akváriumok pH értékének beállításához, a szervezet lúgosítása során a lúgosítás eredményességének meghatározásához (vizelet kémhatásának megállapítására), a mezőgazdaságban a talaj savasságának vagy lúgosságának megállapítására valamint bármilyen egyéb víz és folyadék pH meghatározására.

A digitális pH-mérők nálunk mindig raktáron vannak, üzletünkben azonnal átvehetők illetve futárszolgálattal az országon belül bárhová kiszállítjuk a következő munkanapra (munkanapokon 10 óra előtt leadott rendelés esetén), utánvétes fizetési móddal.

Kérdésével és rendelésével kérjük, forduljon a 20/390-5475-ös telefonszámon rendelkezésre álló kollégánkhoz, szívesen állunk rendelkezésére.

Tags: