Akciós digitális pH mérő

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. A raktárainkat feltöltöttük, készlethiányra nálunk átmenetileg sem kell számítani.

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

ApH mérés digitális pH mérővel nagy népszerűségnek örvendő digitális pH mérő akciónkat meghosszabbítjuk, így továbbra is nálunk vásárolhatja meg a legolcsóbban ezeket a pH-mérőket. A 0,1 pH mérési pontosságú AD 11 típusú pH mérő például 14.390 Ft helyett csak 9.800 Ft, a 0,01 pH mérési pontosságú AD 12 pedig 15.390 Ft helyett 12.800 Ft-ba kerül.

A digitális pH-mérő
- használata rendkívül egyszerű, bárki meg tudja tanulni
- kijelzője nagyon jól olvasható, nagy számokkal
- színes folyadékok (pl. eper cefre) esetében is pontos az eredmény (az indikátor papírnál a színes folyadékok megszínezik a papírt és így nem olvasható le az eredmény)
- megbízható, hosszú élettartamú
- pontos
- cseppálló, így némi víztől nem lesz semmi baja
- hordozható
- részletes magyar nyelvű használati utasítás
- bármilyen kérdés esetén a vásárlás után évekkel is segítünk

A digitális pH-mérők használhatók bármilyen folyadék savasságának vagy lúgosságának meghatározásához. Előszeretettel használják cefre készítésénél, medencék, akváriumok pH értékének beállításához, a szervezet lúgosítása során a lúgosítás eredményességének meghatározásához (vizelet kémhatásának megállapítására), a mezőgazdaságban a talaj savasságának vagy lúgosságának megállapítására valamint bármilyen egyéb víz és folyadék pH meghatározására.

A digitális pH-mérők nálunk mindig raktáron vannak, üzletünkben azonnal átvehetők illetve futárszolgálattal az országon belül bárhová kiszállítjuk a következő munkanapra (munkanapokon 10 óra előtt leadott rendelés esetén), utánvétes fizetési móddal.

Kérdésével és rendelésével kérjük, forduljon a 20/390-5475-ös telefonszámon rendelkezésre álló kollégánkhoz, szívesen állunk rendelkezésére.

Tags: 

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák