Új szériás Speidel gyümölcsdaráló

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. A raktárainkat feltöltöttük, készlethiányra nálunk átmenetileg sem kell számítani.

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

A Speidel gyümölcsfeldolgozó gépeiről eddig is pozitív visszajelzéseket kaptunk vevőinktől, az idei évben azonban tovább fejlesztették a méltán népszerű darálót, mely a 2013-as sorozathoz képest a következő jobbításokkal rendelkezik:

  • a garat most már két rétegből áll, a garat belsejét egy keményebb, fehér réteg teszi még könnyebben tisztíthatóvá és védi a sérülésektől
  • a három láb közül az egyik görgőt kapott, így a darálót megdöntve bárki könnyen el tudja tolni
  • a kiömlő nyílás alá a lábazat új kialakításának köszönhetően sokkal jobban alá lehet tolni a gyűjtőedényt

Természetesen nálunk, a hivatalos magyarországi Speidel viszonteladónál már az új szériás gyümölcsdaráló tekinthető és vásárolható meg.

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák