Szeszfokoló Al-Ambik®

Szeszfokoló, Al-Ambik® hőmérő nélkül
Szeszfokoló, Al-Ambik® hőmérő nélkül
  • Szeszfokoló, Al-Ambik® hőmérő nélkül
  • Szeszfokoló, Al-Ambik® hőmérővel
  • Szeszfokoló
Cikkszám:
B-1010
Szállítási súly: 
0.12 kg
Sajátosságok: 
Ez az extra kicsi (csak 17 cm-es, átmérője 14 mm) Al-Ambik® szeszfokoló tökéletes választás epruvettákhoz. Figyelem: ez a típus nem tartalmaz hőmérőt, így a hőmérséklet miatti korrekciót nehezebb elvégezni (minden szeszfokoló 20°C-os hőmérsékleten mér pontosan, ettől eltérő hőmérsékletnél a mért alkoholfokot módosítani kell).
Elérhetőség: 
Készleten
4 300 Ft

Termékinformáció

Pontos szeszfokolók különböző kivitelben epruvettába, alkoholfok beállításához és nagy osztásközzel (jól olvasható szemüveg nélkül!) is.

A szeszfokoló nem hiányozhat egyetlen pálinkafőző mellől sem. Az elkészült párlat alkoholtartalmának beállításához is nélkülözhetetlen segítség.

Minden szeszfokolónkat műanyag védőtokban szállítjuk. Kalibrált, nagyon pontos Al-Ambik® szeszfokolók. A szeszfokolók csak magas alkohol tartalmú párlatok szeszfokának mérésére jó, nem alkalmas bor, likőr vagy cefre alkoholtartalmának mérésére, ehhez kérjük, borfokolót használjon.

Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.