Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
9789632866017
3 500 Ft
Szállítási súly: 
0.3 kg
Szállítási idő: 
Készleten

Szeretné saját vágású hússal ellátni családját? Ebből a könyvből minden trükköt megtanulhat.

Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).

Kiadó: Mezőgazda Kiadó 
Terjedelem: 94 oldal
ISBN: 9789632866017
Kötés: keménytáblás, cérnafűzve 
Kiadás éve: 2011

Hasonló termékek