Fajélesztő, vodka star turbó

Fajélesztő, vodka star turbó
Fajélesztő, vodka star turbó
Cikkszám:
B-48136
Szállítási súly: 
0.1 kg
Elérhetőség: 
Készleten
1 310 Ft

Termékinformáció

Ezzel a nagyszerű vodka turbó élesztővel 5-6 napon belül 14%-os alkohol tartalmat lehet elérni!

Optimálisan összeállított, fajélesztőből és élesztőtápból álló keverék. A lepárlás eredményeként tiszta vodkát fog kapni, melyet önmagában is fogyaszthat, de használhatja különböző aromák, eszenciák, fűszerek vagy gyümölcs ágyak alapjaként. Meg fog lepődni, milyen sok minden készíthető egy vodkából.

Nagyszerű turbó élesztő, melyet a nyári hőségeken is lehet használni, hiszen még 35°C-os hőmérsékleten is végzi az erjesztést.

Használata: adjon 6 kg cukrot 21 liter forró vízbe és keverje mindaddig, amíg maradék nélkül fel nem oldódik. Hagyja, hogy 30°C alá hűljön (fontos, ennél magasabb hőmérsékletet már nem szeret ez az élesztő!) és keverjen hozzá egy zacskó vodka star turbó élesztőt. Lehetőség szerint szobahőmérsékleten (20-25°C-on) erjessze 5-6 napon át. Már csak le kell párolnia, és készen is van a vodka.

Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.*
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.