Asztali halfüstölő

 Ünnepi nyitva tartás: boltunk április 18-tól és 23-ig (csütörtöktől keddig) nem lesz nyitva.
Webáruházunk természetesen a köztes időben is fogadja a megrendeléseket.
Asztali füstölő hal és kolbász füstöléséhez
Asztali füstölő hal és kolbász füstöléséhez
  • Asztali füstölő hal és kolbász füstöléséhez
  • Asztali füstölő alja
  • Asztali füstölő hal és kolbász füstöléséhez
  • Asztali füstölő hal és kolbász füstöléséhez
Cikkszám:
asztali-fustolo
Szállítási súly: 
3 kg
Elérhetőség: 
Készleten
11 400 Ft

Termékinformáció

Asztali füstölő hal, kolbász és húsok melegfüstöléséhez

Kicsi és mégis kiváló kidolgozású modell, mellyel füstölni és sütni is lehet. A fogójában lévő beépített huzatszabályozóval egyszerűen szabályozható a füstképződés.

A füstölőben egyszerre két szintre is tehet élelmiszereket. A szintek közötti távolság megfelelően nagy, így még a vastagabb halak is beférnek.

A fondű-égőket metakockával és folyékony alkohollal is üzemeltetheti.

Mérete: 42x28x14 cm, maximum 8 pisztráng füstöléséhez

Alapanyaga:

  • nemesacél fedő és készülékház
  • hőálló, porfestett acél tartó (ebbe kerülnek az égők és erre van ráhelyezve a készülékház)
  • krómozott rácsok

Tartozékok:

  • 2 szabályozható lángú fondű-égő
  • 2 darab, a láng elkoppintásához használható fedő a fondű-égőkhöz
  • 2 krómozott rács (így egyszerre két szinten is füstölhet)
  • nagy méretű cseppfogó tál, melyet a faliszt fölé kell helyezni
  • magyar nyelvű használati utasítás

Hasonló termékek

Bükkfa faliszt füstöléshez
Füstöléshez használható bükkfa faliszt és faapríték, mely aranysárgára füstöl.
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv
Szeretne otthon hurkát, kolbászt, szafaládét vagy mondjuk szalámit készíteni? Kipróbált receptekkel teli könyv számtalan hasznos tanáccsal.
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv
Részletes és érthetően fogalmazott könyv a húsfüstölés mikéntjéről, pontos receptekkel és a füstölés módjának alapos leírásával.
Mobil húsfüstölő szekrény
Húsfüstölő sonka, kolbász, szalonna, hal, sajt és minden más finomság füstöléséhez. Hidegfüstöléshez és melegfüstöléshez is használható.
Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal
A könyv bemutatja a meleg- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
Kültéri nagy méretű mobil húsfüstölő szekrény, nemesacél
Kültéri nagy méretű húsfüstölő nemesacélból tartozékokkkal együtt sonka, szalonna, hús, kolbász, sajt és hal füstöléséhez.
Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.